Showroom

Je bent van harte welkom in onze bamboe showroom. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan duurzame en stijlvolle bamboe producten voor in huis, tuin, balkon of terras, Bamboe is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een materiaal dat bekend staat om zijn schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Onze showroom toont een breed assortiment aan bamboe producten. Denk hierbij aan Jumbo bamboeschuttingen, halfronde bamboeschermen, bamboe rolgordijnen en nog veel meer. Al onze producten zijn vervaardigd met oog voor detail en ontworpen om lang mee te gaan, zodat je jarenlang kunt genieten van een prachtige en milieuvriendelijke buitenruimte.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek de schoonheid en duurzaamheid van bamboe! Wij heten je van harte welkom in onze showroom.

Showroom 1
Showroom 2

Contact

Bamboespecialist.com
+31(0)499-700275
 info@bamboespecialist.com

Volg ons op onze socials!

Facebook Instagram

Openingstijden

Klantenservice
Ma t/m vr: 09:00 – 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Showroom
Ma t/m vr: 10:00 – 16:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Bedrijfsinformatie

Bamboespecialist.com
De Stad 1
5688NX Oirschot
Nederland

KVK: 80785123
BTW: NL003486264B93

Neem vrijblijvend contact met ons op

Is er iets niet volledig duidelijk of heb je een specifieke productvraag? Voor al je vragen, kun je vrijblijvend contact opnemen via onderstaand contactformulier. Op werkdagen garanderen we binnen 24 uur een reactie.