Bamboe maatwerk

Heb je een idee voor een bamboe product dat niet standaard in ons assortiment is opgenomen of wil je een uniek product laten maken? Laat het ons weten en we gaan proberen dit voor je te realiseren.

Door de goede relatie die we inmiddels hebben opgebouwd met onze fabrikant kunnen we maatwerk bamboe aanbieden. Wil jij een bepaald bamboescherm? Heb jij een bepaald idee in gedachte wat je met bamboe wil maken? Dan ben je bij Bamboespecialist.com aan het juiste adres voor maatwerk bamboe producten! 

Hoe gaat dit in zijn werk? 
1. Doe je bamboe maatwerk aanvraag via de mail inclusief foto’s of schets van jouw idee
2. Wij gaan in overleg met de fabrikant om te kijken of dit idee te realiseren is in de fabriek of dat we een leverancier moeten zoeken. 
3. Indien het een haalbaar concept is, ontvang je een prijsvoorstel per e-mail.
4. Na akkoord, komt jouw product of idee met de eerstvolgende levering aan in ons magazijn.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van maatwerk bamboe producten. 

Case 1: Rotan Lotus Kuipstoel

Deze klant had een aanvraag gedaan voor een Rotan Lotus Kuipstoel. In samenwerking met de fabrikant zijn we een leverancier gaan zoeken voor de Rotan Lotus Kuipstoel. Binnen enkele dagen hebben we de perfecte leverancier gevonden en deze stoelen voor de klant geïmporteerd.

Stoel Lotus

Case 2: Halfrond bamboescherm met bruin touw

Deze klant heeft een aanvraag gedaan voor halfronde bamboeschermen, gemaakt met bruin touw in plaats van zwart touw. Dit idee was erg gemakkelijk te realiseren door de fabrikant. De levertijd is natuurlijk iets langer aangezien het maatwerk is, maar uiteindelijk heeft de klant mooie halfronde bamboeschermen gemaakt met bruin palmtouw. 

Halfrond bamboescherm

Case 3: Bamboe bar

Deze bamboe bar is speciaal gemaakt voor een klant met een horeca zaak. Er was een themafeest en daar hadden zij een bamboebar voor nodig. Na enig overleg, hebben we dit concept tot realiteit gemaakt en deze prachtige bamboe bar uitgeleverd aan de klant. Wil jij ook zo’n unieke bamboe bar? Wacht niet langer en laat het ons weten.   

Bamboe bar

Case 4: Bamboe bed

Niets is te gek, dat zie je wel aan dit unieke en warme bamboe bed dat we hebben mogen maken voor een klant. Het bed heeft een afmeting van 200×90 binnenmaat zodat hier perfect een matras in past. 

Wil jij ook een bamboe bed? Heb je een specifieke afmeting of ander design? Geen enkel probleem! Letterlijk bijna alles is mogelijk!