Onderhoud van bamboeproducten

Wil je optimaal kunnen genieten van jouw bamboeproducten? We adviseren om je bamboeproducten eenmaal per jaar bij aanvang van de lente te reinigen en te onderhouden voor optimaal effect en langere levensduur.

Om verweerd bamboe schoon te maken, maak je eenvoudig gebruik van de onderhoudsproducten van Bamboespecialist.com. Het voordeel van deze onderhoudslijn is dat er slechts 2 producten nodig zijn; een Reiniger én een Shield. Veel aanbieders bieden veel verschillende reinigingsproducten aan die naar ons inzien vaak overbodig zijn. Producten van Bamboespecialist.com zijn daadkrachtig en zijn gemakkelijk in gebruik.

We hebben de resultaten van de onderhoudsproducten op de volgende foto in kaart gebracht. De reiniger brengt de oorspronkelijke kleur weer terug en het Shield zorgt voor een nieuwe nano-bescherming. Het Shield is ook niet zichtbaar en veranderd niets aan de kleur van het paneel. 

bamboe onderhoudsset

Hieronder leggen we je in slechts 2 stappen uit hoe je de oorspronkelijke kleur van je bamboeproducten weer hersteld én deze voorziet van optimale bescherming voor het volgende seizoen. Bamboe reiniger herstelt het verweerde ofwel vergrijsde bamboe zodat deze na behandeling de originele kleur weer terug krijgt.

Stap 1. reinig het bamboe

Voor je bamboe producten gaat schoonmaken, is het belangrijk dat je deze vochtig nat maakt. Daarna de fles Bamboe Reiniger goed schudden voor gebruik. Behandel het bamboe met de reiningspads van Bamboespecialist.com.  Breng dit aan in verticale richting (dezelfde richting als het bamboe groeit). Laat de Bamboe Reiniger daaropvolgend enkele minuten intrekken. Als laatste even goed afspoelen met water en klaar. Zo houd je het bamboe goed schoon en herstel je tegelijkertijd de originele kleur.

“Haal de oorspronkelijke kleur binnen no-time weer terug met deze Bamboe Reiniger.”

Ga hier naar de bamboe reiniger!
Bamboe reiniger onderhoud
Beiden onderhoudsproducten zijn volledig op waterbasis gemaakt én 100% biologisch afbreekbaar. Daarmee is het een milieuvriendelijk product, veilig voor mens en natuur. Het bevat geen gifstoffen of andere bijtende middelen en is EcoSafe.

Stap 2. bescherm het bamboe

Na het reinigen van het bamboe met Bamboe Reiniger wacht men tot het bamboe goed droog is. Schud de fles goed voor gebruik en breng een dunne laag aan met gebruik van de aanbrengdoeken. Wacht enkele minuten en breng een tweede laag aan. Wacht tot de tweede laag ingetrokken is en klaar! Meer hoef je niet te doen om jouw bamboeproducten optimaal te beschermen. Nu kun je de rest van het seizoen zonder zorgen gebruik maken van jouw bamboeproducten!

“Bamboe Shield onderhoudt en beschermt, snel én effectief!”

Ga hier naar het bamboe shield!
Bamboe Shield Onderhoud

Profiteer van extra korting in één deal!

Bamboe onderhoudset 4-delig

Koop nu al onze onderhoudsproducten in één deal en profiteer van een optimaal effect en een extra korting! Bij aanschaf van deze onderhoudset, ontvang je de aanbrengdoeken én schoonmaakpads t.w.v. €7,90 gratis. De onderhoudset bestaat uit de volgende producten:

– 1x 1000ml Bamboe Reiniger / Bamboo Cleaner
– 1x 1000ml Bamboe Bescherming / Bamboo Shield
– 1x 2 schoonmaakpads voor Bamboe Reiniger
– 1x 3 aanbrengdoeken voor Bamboe Shield

Bestel de onderhoudset hier!
Bamboe Onderhoud