Verzending en bezorging

Speciale producten en afmetingen vereisen speciale verzending en bezorging. Gelukkig hebben we dit goed geregeld met XXL Pakket Logistiek. Deze samenwerking is gekozen om te zorgen dat al onze producten netjes arriveren op de plek van bestemming.

Garanties verzending en bezorging

Welke garanties krijg je bij onze verzending?

✓ Direct contact met de vervoerder en chauffeur, 99,9% succesvolle leveringen
✓ Altijd binnen 5 werkdagen bezorgd indien voorradig
✓ Altijd slechts €64,95 verzendkosten (excl. waddeneilanden)
✓ Bezorging van maandag t/m zaterdag

Voordelen XXL Pakket Logistiek

– Direct contact met de vervoerder.
Na bestelling bij Bamboespecialist zal XXL Pakket jouw bestelling in orde gaan maken voor verzending. Zij sturen één dag voor levering een Track & Trace code per e-mail. 

– Gespecialiseerd in ongebruikelijke formaten
Zoals aangegeven is XXL Pakket gespecialiseerd in ongebruikelijk formaat zendingen. De meeste zendingen van Bamboespecialist.com zijn van ongebruikelijk formaat. Doordat zij gespecialiseerd zijn, kunnen we garanderen dat al onze producten netjes worden bezorgd. Dit is voor alle partijen van cruciaal belang.

Retourneren van jouw bestelling

Ik wil mijn bestelling retourneren, wat nu? 

1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar info@bamboespecialist.com met je bestelnummer en de producten die je retour wenst te sturen.
2. We gaan direct in contact met XXL Pakket om ze op de hoogte te stellen van het retour en de retourkosten op te vragen. 
3. XXL Pakket neemt contact met je op om een retourafspraak in te plannen. 
4. Na controle op nieuwstaat in ons magazijn, wordt het volledige bedrag binnen 7 dagen gecrediteerd minus de overeengekomen retourkosten.

Kan ik mijn retour laten ophalen?

Natuurlijk is het mogelijk om jouw retour op te halen indien je deze niet zelf terugbrengt naar ons magazijn in Oirschot. Voor grote retouren zoals alle bamboeproducten, zal dit gebeuren door XXL Pakket. De retourkosten voor een bestelling zijn variërend en zullen eerst overlegt worden. Dit bedrag zal in mindering worden gebracht op de creditering. 

Uitzonderingen op retourneren

Sommige producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. We gaan er vanuit dat dit vanzelfsprekend is voor de volgende producten:

  • Producten die op maat gemaakt zijn. Het gaat dan om de producten waarvan in de notitie bij het bestellen een andere maat is opgegeven. Denk hier aan het inkorten van panelen tot een bepaalde lengte e.d. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.