Verzending en bezorging

Speciale producten en afmetingen vereisen speciale verzending en bezorging. Gelukkig hebben we dit goed geregeld met T&C Transport. Deze samenwerking is gekozen om te zorgen dat al onze producten netjes arriveren op de plek van bestemming.

Garanties verzending en bezorging

Welke garanties krijg je bij onze verzending?

✓ Direct contact met de vervoerder en chauffeur, 99,9% succesvolle leveringen
✓ Altijd binnen 10 dagen bezorgd.
✓ Altijd slechts €75,- verzendkosten
✓ Bezorging van maandag t/m zaterdag

Voordelen T&C Transport

– Direct contact met de vervoerder.
Na bestelling bij Bamboespecialist zal T&C Transport telefonisch contact met je opnemen. Zo kun je samen met de vervoerder het perfecte moment van bezorging inplannen. Op deze manier is een bezorgmoment altijd raak!

– Gespecialiseerd in ongebruikelijke formaten
Zoals aangegeven is T&C transport gespecialiseerd in ongebruikelijk formaat zendingen. De meeste zendingen van Bamboespecialist.com zijn van ongebruikelijk formaat. Doordat zij gespecialiseerd zijn, kunnen we garanderen dat al onze producten netjes worden bezorgd. Dit is voor alle partijen van cruciaal belang.

Direct contact T&C Transport

T&C Transport
+31(0)40-298 5884
 info@tc-transport.com

Klantenservice 24/7 bereikbaar

Verzending en bezorging

Retourneren van jouw bestelling

Ik wil mijn bestelling retourneren, wat nu? 

1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar info@bamboespecialist.com met je bestelnummer en de producten die je retour wenst te sturen.
2. We gaan direct in contact met T&C Transport om ze op de hoogte te stellen van het retour. 
3. T&C Transport neemt contact met je op om een retourafspraak in te plannen. 
4. Na controle op nieuwstaat in ons magazijn, wordt het volledige bedrag binnen 14 dagen gecrediteerd minus de retourkosten van €75,-. 

Kan ik mijn retour laten ophalen?

Natuurlijk is het mogelijk om jouw retour op te halen indien je deze niet zelf terugbrengt naar ons magazijn in Oirschot. Voor grote retouren zoals alle bamboeproducten, zal dit gebeuren door T&C Transport. De retourkosten voor een bestelling zijn €75,-. Dit bedrag zal in mindering worden gebracht op de creditering. 

Uitzonderingen op retourneren

Sommige producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. We gaan er vanuit dat dit vanzelfsprekend is voor de volgende producten:

  • Producten die op maat gemaakt zijn. Het gaat dan om de producten waarvan in de notitie bij het bestellen een andere maat is opgegeven. Denk hier aan het inkorten van panelen tot een bepaalde lengte e.d. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.