Toont alle 2 resultaten

Vanaf: 324.95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Vanaf: 324.95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Bamboe poortdeur

Ben je op zoek naar een bamboe poortdeur om een ingang naar jouw tuin te creëren? Dan ben je bij Bamboespecialist.com aan het juiste adres.  In ons assortiment vind je diverse bamboe poortdeuren  die perfect te combineren zijn met onze bamboeschuttingen. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren met de vele mogelijkheden.

Voor onze producten maken wij gebruik van bamboe van hoogwaardige kwaliteit waardoor je er nog jarenlang met veel plezier gebruik van kunt maken.

Bamboe poortdeur met een lange levensduur

Wat onze bamboe poortdeur zo uniek maakt is dat we de bamboe bij eigen bamboekwekers halen. Hierdoor zijn wij nauw betrokken bij het begin- en eindproces en kunnen wij een uitstekende kwaliteit van de bamboe poortdeur garanderen. Na het ontvangen van het materiaal worden de bamboe poortdeuren in ons eigen magazijn op maat gemaakt.

Voor het bestellen van een bamboe poortdeur kun je kiezen uit een hoogte van 180cm of 200cm en een breedte van 100cm. Te verkrijgen in een mooie naturelkleur en bruin/zwart. Wist je dat onze poortdeuren altijd geleverd worden inclusief scharnieren en RVS deurslot met sleutel? Wel zo prettig dat je dit niet zelf hoeft te regelen.

Tip: Houd bij het bestellen rekening met de plaats van de deurklink. Wil je de bamboe poortdeur naar links kunnen draaien dan dient de deurlink aan de rechterkant te zetten en vice versa.

Waarom een bamboe poortdeur?

Veel huizen beschikken over een achtertuin met een achterom, ideaal wanneer je niet iedereen via de voordeur naar binnen wilt laten komen. Om ervoor te zorgen dat de tuin wel is afgescheiden, maar toch toegankelijk is om bijvoorbeeld de fiets in het tuinhuis te zetten kun je voor een bamboe poortdeur kiezen. Het fijne aan de poortdeuren is dat je ze op slot kunt doen, zo bepaal jezelf wie er toegang heeft tot jouw tuin.

Onderhoud

Bamboe is een natuurlijk materiaal en kan na verloop van tijd verkleuren. Gelukkig kun je de oorspronkelijke kleur weer terug halen met goed onderhoud. Als de lente in aantocht is reinig je de bamboe poortdeur met een speciale bamboe reiniger, waarna je een beschermlaag aanbrengt met ons bamboe shield product. De mooie kleur komt weer tevoorschijn en je poortdeur is beschermt voor invloeden van buitenaf. Bij levering is de bamboe poortdeur al voorzien van een coating. In onze webshop vind je alle hier bovengenoemde producten om zolang mogelijk van de bamboe poortdeur te genieten.

De waardering van bamboespecialist.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 144 reviews.