Betaalmogelijkheden

Je kunt je bestelling op verschillende manieren afrekenen. Hieronder begrepen zijn iDEAL, Afterpay, PayPal, Creditcard, KBC/CBC Betaalknop, Belfius Direct Net en MisterCash. Tevens kan bij plaatsing ook contant afgerekend worden. iDEAL is verreweg de snelste, meest makkelijke en veilige manier om uw bestelling af te rekenen. Wanneer u gebruik maakt van telebankieren (online bankieren) kunt u met iDEAL betalen.

IDEAL

Je kunt gebruikmaken van iDEAL wanneer je bankiert met één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Bij deze optie betaal je via de eigen vertrouwde website van je bank. Wanneer je wenst te betalen via iDEAL selecteer je deze optie tijdens het invoeren van je bestelgegevens; de rest wijst zichzelf.

CREDITCARD

Bij Bamboespecialist.com kun je ook met een MasterCard of VISA creditkaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens beveiligd verstuurt. We rekenen geen kosten voor creditcardbetalingen. Zodra je creditcardgegevens zijn gecontroleerd, wordt je bestelling in behandeling genomen en verzonden.

AFTERPAY

AfterPay voert voor Bamboespecialist.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

PAYPAL

Bij Bamboespecialist.com kunt je middels PayPal betalen. Een PayPal-rekening is als ware een digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u voor een PayPal betaling nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal wachtwoord.

BELFIUS DIRECT

Belfius Direct Net is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Zo kun je met een Belfius-rekening gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

DIRECTE BANKOVERSCHRIJVING

Wanneer je hebt gekozen voor een directe bankoverschrijving, ontvang je na het plaatsen van de bestelling het bankrekeningnummer van Bamboespecialist.com. Je kunt eenvoudig de betaling verrichten via de portal van je eigen bank. Let er op dat je het factuurnummer als referentie toevoegt aan je betaling om alles soepel te laten verlopen.

MISTERCASH/ BANCONTACT

Belgische klanten kunnen bij Bamboespecialist.com middels MisterCash betalen. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. We rekenen geen kosten voor MisterCash betalingen.KBC/CBC BETAALKNOP

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste banken van België. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. KBC/CBC staat voor een veilige en gegarandeerde betaalmethode.