FAQ

Zijn er nog vragen die niet beantwoord zijn? Hier onder vind je de meest gestelde vragen. Indien er nog andere vragen zijn, stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier. 

VERZENDING

Speciale producten en afmetingen vereisen speciale verzending en bezorging. Gelukkig hebben we dit goed geregeld met FDS Logistics. Deze samenwerking is gekozen om te zorgen dat al onze producten netjes arriveren op de plek van bestemming.

90% van onze bestellingen worden geplaatst binnen Nederland en België. Wil je graag een zending in een ander land ontvangen? Natuurlijk is dat geen enkel probleem. Stuur ons even een e-mail met daarin het gewenste bezorgadres, zodat we de bezorgkosten na kunnen vragen bij onze vervoerder. 

Postzendingen
Indien het bestelde product voorradig is en met de gewone post verzonden kan worden, is de levertijd slechts één werkdag. Bestel op werkdagen vóór 17:00 en de bestelling wordt de volgende dag bij je aangeboden. 

Bamboe zendingen
Voor bamboe zendingen hanteren we een maximale levertermijn van 7 dagen indien het product op voorraad is. Uit ervaring weten we dat de zendingen vaak sneller bezorgd worden; binnen 2-5 dagen.

Indien je een postbestelling hebt geplaatst, ontvang je altijd een track & trace code per e-mail zodra het pakket is aangeboden bij de vervoerder.

Indien je een bamboe bestelling hebt geplaatst, ontvang je geen track & trace. De vervoerder zal dan telefonisch contact met je opnemen om een bezorgdatum- en tijd met je af te stemmen. Door direct contact met de vervoerder zijn vrijwel alle leveringen succesvol!

De verzendkosten voor bamboe bestellingen zijn altijd €75,- ongeacht de grootte van de bestelling. 

LET OP: VERZENDKOSTEN NAAR DE WADDENEILANDEN ZIJN €125,- PER BESTELLING!

De verzendkosten voor postzendingen zijn €7,95 in Nederland en België.

BETALEN

De bestellingen en betalingen op onze website worden gedaan in een beveiligde SSL-omgeving. Dit houdt in dat op de webpagina’s een SSL-codering gebruikt wordt om privacygevoelige informatie-uitwisseling zoals adres- en betalingsgegevens te beschermen. Je kunt dus gemakkelijk en veilig betalen met één van de verschillende betaalopties.  

Ja dat kan! Met Klarna betaal in 3 delen kun je bestellingen tussen de €35 en €4000 in termijnen betalen.

Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso.

Ja, dat kan! Met Klarna betaal later kun je jouw bestelling tot en met 30 dagen na verzending betalen. Hierover betaal je geen rente of extra kosten wanneer je op tijd betaalt.

Helaas is er momenteel nog geen pin-mogelijkheid in onze winkel / showroom. 

Bij Bamboespecialist zijn alle actuele betaalmethoden geactiveerd op de website. Voor meer informatie over onze betaalmethoden, klik dan hier.

RETOURNEREN

Natuurlijk kun je jouw bestelling retourneren. Aangezien het qua afmetingen en gewicht niet met een reguliere vervoerder geretourneerd kan worden, hebben we een retourinstructie. Voor de retourinstructie, klik dan hier. 

Klopt inderdaad. Sommige producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. We gaan er vanuit dat dit vanzelfsprekend is voor de volgende producten:

  • Producten die op maat gemaakt zijn. Het gaat dan om de producten waarvan in de notitie bij het bestellen een andere maat is opgegeven. Denk hier aan het inkorten van panelen tot een bepaalde lengte e.d. Ja, helaas moeten we de retourkosten volledig doorberekenen aangezien zowel de verzendkosten als de retourkosten hoger zijn dan normale postzendingen. Nadat een e-mail hebben ontvangen dat je jouw bestelling wenst te retourneren, zullen we de retourkosten opvragen bij onze vervoerder. Na akkoord op de retourkosten, zullen we de retouropdracht inplannen. 

Na controle op nieuwstaat in ons magazijn, wordt het volledige bedrag binnen 7 dagen gecrediteerd minus de overeengekomen retourkosten.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel hem dan via onderstaand contactformulier.