Toont alle 7 resultaten

Bamboescherm tuin

Heb je er wel eens aan gedacht om een medium bamboescherm tuin te gebruiken als schutting? Het is een keer wat anders dan de standaard houten schuttingen die vaak kil aanvoelen. Met een bamboescherm tuin breng je een warme sfeer in je tuin, waardoor het leuk wordt om in de tuin te zitten. Dit wil jij toch ook?

Bij Bamboespecialist.com kun je een medium bamboescherm tuin kopen in verschillende afmetingen en kleuren. Hou jij van de natuurlijke kleur van bamboe of gaat jouw voorkeur uit naar een mooie donkere tint? Voor welke variant je ook gaat, wij hebben ze in ons assortiment. Bekijk gerust ons aanbod en laat je inspireren.

Een nieuwe look met een bamboescherm tuin

Door voor een bamboescherm tuin te kiezen scheelt het jezelf heel wat werk dan wanneer je kiest voor een nieuwe schutting van hout. Waarom? Dat vertellen wij je graag. Beschik je al over een bestaande tuinafscheiding zoals een schutting? Dan kun je een bamboescherm tuin gemakkelijk tegen de bestaande schutting bevestigen, zonder dat je de oude tuinafscheiding hoeft uit te graven en af te breken.

Mocht je nog niet beschikken over enige vorm van tuinafscheiding dan kun je een bamboescherm tuin ook plaatsen als staande schutting.

Laten plaatsen of zelf plaatsen?

In principe zijn onze bamboeschuttingen zo ontwikkeld dat je het eenvoudig zelf plaatsen kunt. Om je een handje te helpen hebben wij een werkbeschrijving gemaakt, hierin staat beschreven welke materialen en gereedschappen je nodig zult hebben en een stappenplan van A tot Z. Daarnaast hebben we ook een instructievideo online staan, mocht je dit makkelijker vinden.

Vertrouw jij jezelf de klus van een bamboescherm tuin plaatsen toch niet helemaal toe, dan kun je het natuurlijk ook altijd door een professional laten uitvoeren. Bamboespecialist werkt samen met Hoveniersbedrijf “De Japanse Tuin” zij hebben al voor veel van onze klanten de bamboeschutting mogen plaatsen. Wil je jezelf de inspanning bewaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op, je ontvangt binnen 48 uur al een scherpe prijs.

De waardering van bamboespecialist.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 127 reviews.