Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bamboe kamerschermen

Wil je een afscheiding in een open ruimte om privacy te creëren?  Dit kun je simpel oplossen met bamboe kamerschermen ook wel roomdivider genoemd. Kamerschermen zijn te verkrijgen in diverse materialen, door voor bamboe kamerschermen te gaan haal je een warme sfeer in huis, zonder dat je meteen het gevoel hebt dat je wordt ingesloten.

Bamboe kamerschermen zie je steeds vaker terug in het interieur, het is een ideale oplossing om de betreffende ruimte op te delen in kleinere plekken. Wil je graag de keuken afscheiden van de woonkamer of een werkplek creëren? Dan kun je hier perfect een bamboe kamerscherm voor gebruiken. Bamboespecialist heeft diverse mooie bamboe kamerschermen in het assortiment om van de grote kamer een sfeervolle plek te maken.

Ruimtelijk effect met bamboe kamerschermen

Met bamboe kamerschermen kun je veel kanten op, doordat het licht van gewicht is, is het makkelijk te verplaatsen als je het even niet meer wilt gebruiken of op een andere plek voor een afscheiding wilt zorgen. Om niet het gevoel te krijgen dat de ruimtes helemaal dicht zitten met het gebruik van de bamboe kamerschermen, zijn onze modellen zo ontworpen dat er genoeg lichtinval doorheen komt, waardoor het een ruimtelijk gevoel geeft.

Voor particuliere en zakelijke klanten

Naast dat je bamboe kamerschermen voor in huis kunt gebruiken, zie je ze ook steeds vaker in hotels, restaurants en bij bedrijven. Bij binnenkomst van een hotel kan de ontvangstruimte best massaal zijn, door bamboe kamerschermen naast het zitgedeelte te zetten voelt de ruimte minder kolossaal. En het fijne is dat bamboe met elke interieurstijl te combineren is.

Bij bedrijfspanden zie je vaak dat het één grote ruimte betreft, dit kan best ongezellig ogen. Met bamboe kamerschermen kun je verschillende werkplekken indelen zonder dat men afgezonderd wordt van elkaar. Wist je dat wij zelfs maatwerk kunnen leveren. Heb jij een speciale wens op het gebied van bamboe kamerschermen of wil je een bamboestoel laten maken? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Bekijk onze bamboe kamerschermen in het echt

Weet jij al voor type model jij gaat? Kies je voor een bamboe kamerscherm in de mooie naturelkleur of prachtig bruin/zwart? Bekijk de diverse modellen in onze webshop en kies jouw favoriet. Wil je liever de schermen in het echt komen bekijken? Dit is uiteraard mogelijk. Je bent van harte welkom in onze showroom in Oirschot, waar we diverse bamboeproducten hebben staan zoals Jumbo bamboeschermen en bamboematten.

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Gaat je voorkeur uit naar een zaterdag, neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen.

De waardering van bamboespecialist.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 122 reviews.