Enig resultaat

Aanbieding!
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €99.95.Huidige prijs is: €69.95. incl. BTW

Gevlochten bamboeschermen

Is jouw tuin toe aan een nieuwe tuinafscheiding en wil je hierbij gebruik maken van een mooi, sterk en duurzaam natuurproduct? Dan zijn de gevlochten bamboeschermen van Bamboespecialist exact waar jij naar op zoek bent.

Gevlochten bamboeschermen zijn niet alleen mooi, bamboe is één van de sterkste bouwmaterialen die op duurzame wijze verkregen worden. Ben jij geïnteresseerd in gevlochten bamboeschermen? We vertellen je hieronder graag meer over de eigenschappen van dit natuurlijke product.

Gevlochten bamboeschermen hebben een ontzettend lange levensduur

Wij vinden het belangrijk dat wij producten van hoge kwaliteit aan jou leveren kunnen. Dat is ook de reden dat wij gevlochten bamboeschermen alleen importeren bij eigen bamboeboeren. Op deze manier zijn wij vanaf het begin tot aan het eindproces betrokken. Een groot voordeel is dat wij daarom onze gevlochten bamboeschermen tegen een mooi tarief kunnen aanbieden. Dat is een groot voordeel van direct bij de bamboekwekerij inkopen. Je vindt bij ons niet alleen gevlochten bamboeschermen, maar ook bamboe kamerschermen, halfronde bamboeschermen en onder andere jumbo bamboeschermen.

Bamboe eigenschappen

Zoals we je verteld hebben is bamboe een natuurproduct. Dat brengt verschillende voordelen en eigenschappen met zich mee. Natuurlijk vertellen we jou graag welke voordelen en eigenschappen dat zijn. Bamboe is een van de sterkste bouwmaterialen die te verkrijgen is. Maar het is ook ontzettend flexibel. Dit komt doordat bamboe sterke en lange vezels bevat. Doordat het buigzaam is, beweegt het met de wind mee en zal het niet snel knappen, dat in tegenstelling tot diverse andere materialen.

Veel mensen denken dat bamboe een houtsoort is, maar niets is minder waar. Bamboe is namelijk een grassoort. Een boom heeft vele jaren nodig om goed te groeien en een echte boom te worden. Bij bamboe is dit niet het geval. In een tijdsbestek van zo’n 3 tot 6 maanden heeft bamboe zijn maximale lengte bereikt.

Regenwater is voldoende om bamboe goed te laten groeien, er hoeft dus ook geen extra water aan bamboe gegeven te worden om de maximale lengte te bereiken. Daarnaast produceert bamboe meer zuurstof dan bomen van dezelfde hoogte en kan het groeien op verschillende ondergronden. Het is dan ook relatief voordelig materiaal.

Bestel jouw gevlochten bamboeschermen bij dé Bamboespecialist

Ben jij ook verkocht aan gevlochten bamboeschermen voor in jouw tuin? Wij weten zeker dat ze niet zullen misstaan en jij zult genieten! Mits de bamboeschermen op voorraad zijn, streven wij ernaar om ze binnen 5 werkdagen bij jou te leveren. Betalen doe je uiteraard via een veilige betaalomgeving zoals Creditcard, PayPal, AfterPay, iDeal, directe bankoverschrijving of Belfius Direct.

Wil je meer informatie hebben over onze gevlochten bamboeschermen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op zodat onze bamboespecialisten je vragen kunnen beantwoorden en van advies kunnen voorzien!

De waardering van bamboespecialist.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 144 reviews.