Bamboeschuttingen

Wil jij jouw tuin met natuurlijke materialen een mooi tropisch karakter geven? Niet zo vreemd, natuurlijke materialen zijn erg geliefd en we zien ze steeds meer terug. Met bamboeschuttingen in jouw tuin zorg je voor een prachtige uitstraling in je tuin. De bamboestokken zijn in een bamboeschutting in verband geplaatst zodat de schutting zicht dicht is. Lekker genieten van privacy!

Tuinafgrenzing door middel van bamboeschuttingen 

Bamboe is een ontzettend sterk en uiterst duurzaam materiaal. Bamboe groeit erg snel en de bamboe wordt zonder wortels geoogst, hierdoor kan de bamboe weer snel na het oogsten aangroeien.  

Bamboeschuttingen genieten van een ontzettend lange levensduur doordat het dezelfde kwaliteiten heeft als tropisch hardhout. Wil je voor een duurzame schutting gaan? Dan is een schutting van bamboe een goede keuze. Wist je dat ze ook perfect met andere soorten schuttingdelen te combineren zijn? 

Bamboeschuttingen

Soorten bamboeschuttingen bij Bamboespecialist.com 

Bij Bamboespecialist.com weten we zeker dat jij de perfecte bamboeschuttingen voor jouw tuin kunt vinden. Uiteraard zijn al onze bamboeschermen en bamboeschuttingen van hoogstaande kwaliteit. Dit komt mede doordat wij bamboeschermen en bamboeschuttingen rechtstreeks bij bamboeboeren importeren. Dit zorgt ervoor dat we een eerlijk product tegen een eerlijke prijs kunnen waarborgen. Doordat we vanaf het begin, tot aan het eind betrokken zijn, kunnen we zorgen voor een mooie prijs. In ons assortiment vind je verschillende soorten bamboeschuttingen in verschillende afmetingen en details. 

Een greep uit ons assortiment:  

Zelf bamboeschuttingen plaatsen 

Bamboeschuttingen plaats je erg gemakkelijk zelf. Natuurlijk helpen we je een handje met het plaatsen van bamboeschuttingen middels onze prettige handleiding. Op deze manier kun jij de bamboeschuttingen stevig en goed plaatsen. Liever laten plaatsen? Ook dan staan wij voor je klaar, neem hiervoor contact met onze specialisten op! 

De Japanse Tuin 5

Bij bamboespecialist.com bamboeschuttingen kopen: 

Breng jij jouw tuin naar exotische sferen met onze bamboeschuttingen? Maak dan een keuze uit de kleur, maat en vorm. Heb je vragen over onze bamboeschermen of over het plaatsen er van? Neem dan contact met ons op zodat onze specialisten al je vragen kunnen beantwoorden!