Zakelijke samenwerking Bamboespecialist.com

Hartelijk dank voor je interesse in een zakelijke samenwerking met Bamboespecialist.com. We hebben een aantal zakelijke voorwaarden opgesteld om deze samenwerking gemakkelijk te laten verlopen en te allen tijde een win-win situatie te creëren. 

Wat hebben wij te bieden?

‌✅ Zakelijke inkoopkorting van 20% op alles!
✅ Gratis gebruik maken van professionele foto’s.
✅ Alle offerte aanvragen in jouw regio direct doorgestuurd.
✅ Kwaliteit gewaarborgd door eigen import,
✅ Rechtstreekse levering naar jouw klant.
✅ Persoonlijk contact en hoge servicegraad.
✅ Profiteer van de groeiende vraag naar bamboe

Foto's Google Drive

Klik hier om gebruik te maken van foto's van alle professionele foto's van bamboespecialist.com

Werkwijze

1. Na akkoord op de samenwerking, kun je een account aanmaken op onze website. Wij zullen zorgen dat je 20% inkoopkorting krijgt via jouw aangemaakte account.

2. Download eenvoudig alle beschikbare productfoto’s en sfeerfoto’s via de Google Drive. De directe link naar de Google Drive is onder op deze pagina gemakkelijk te vinden.  

3. We zullen jou als partner op onze website noteren. Je kunt vanaf nu zelf ook onze producten aanbieden aan jouw klanten / op jouw website.

4. Indien je een order hebt ontvangen van een klant, kun je eenvoudig de materialen bestellen en afrekenen via de website www.bamboespecialist.com. Geef even aan wanneer je de klus wenst te plaatsen, zodat onze vervoerder de producten tijdig bij de klant bezorgd. Let op de dat levertijd voor orders tot 10 dagen is.

5. That’s it! Alles is gereed voor een fijne samenwerking!

Voorwaarden Zakelijke samenwerking

We stellen slechts één voorwaarde aan onze samenwerking. Deze is als volgt;

  • Je mag uitsluitend onze verkoopprijzen voeren op jouw website en/of andere platformen. Houdt onze website in de gaten voor de verkoopprijzen aangezien deze regelmatig veranderen door de huidige instabiele containerprijzen. 

LET OP: Leveringen naar klanten kosten altijd €75,- ongeacht de grootte van de order! Bereken deze door aan de klant zodat je niet voor verrassingen komt te staan.