Schutting plaatsen door vakmensen

Weet jij van jezelf dat je twee linkerhanden hebt of heb je simpelweg geen tijd om zelf de schutting te plaatsen? Dan kun je dit ook uitbesteden aan mensen met meer ervaring. Uit ervaring blijkt dat het vaak stukken voordeliger is om een lokale hovenier te vragen om de bamboeschutting te plaatsen. Zij hebben ruime ervaring met het plaatsen van schuttingen en bamboeschuttingen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je straks met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe schutting.

We adviseren dan ook om een offerte voor de plaatsing op te vragen bij een lokale hovenier en de materialen direct bij ons te bestellen. 

De Japanse Tuin
De Japanse Tuin 2
De Japanse Tuin 4
De Japanse Tuin 5
De Japanse Tuin 7

Bamboe schutting plaatsen

Heb je een bamboescherm bij ons besteld? Dan is de volgende stap de schutting plaatsen. Natuurlijk heb je bij een schutting plaatsen de keuze om het zelf te doen of het te laten plaatsen. In principe is het, als je zelf een beetje handig bent, redelijk gemakkelijk om zelf een bamboe schutting te plaatsen. Alle bamboeproducten die wij aanbieden zijn zo ontwikkelt dat het geen probleem moet vormen.

Om het je makkelijk te maken hebben wij een montage handleiding voor je opgesteld, waar stap voor stap staat beschreven hoe je het beste de bamboe schutting plaatsen kunt. Liever een visuele uitleg?  Bekijk dan de video met instructies over het plaatsen van de bamboeschutting.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je de bamboe schutting plaatsen gaat is het belangrijk om te weten welke materialen en gereedschappen je hierbij nodig hebt. Het is nooit verkeerd om enige voorbereiding te treffen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op de pagina zelf plaatsen hebben we een lijst met de nodige producten verzameld en kun je berekenen hoeveel materialen je nodig zult hebben.

Wist je dat je sommige onderdelen zoals schroeven, montagesets, betonmortel en hardhouten palen ook bij ons in de webshop kunt kopen? Je vindt deze artikelen en meer onder het kopje montage en accessoires.

Heb je vragen over een bamboe schutting plaatsen of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze bamboespecialisten helpen je graag.